CULTURE

CULTUREs kollektioner er designet med passion, nysgerrighed og dedikation.

Fascination, down-to-earth luksus, autenticitet og nytænkning – disse er vores mantraer, som danner fundamentet for brandet og er essensen af alle vore designs.

 

Vi elsker alt der er anderledes og smukt; de kloge og kreative artefakter, destinationer, farver og mennesker – herfra får vi uendelig og værdifuld inspiration til hver eneste kollektion.

 

Vi ønsker at berige CULTURE pigen med en fashionabel garderobe – feminint tøj med delikate detaljer og høj brugbarhed. En garderobe der kan mixes og matches, og dermed skabe et afslappet og personligt udtryk, med en stor variation af kvaliteter og styling muligheder.

 

CULTURE pigen rejser - i drømmene og i livet. Hun har en nysgerrig tankegang, med en stor trang til at udforske og udtrykke sit kreative jeg.

CULTURE pigen er tro mod sin stil, men er på konstant udkig efter ny inspiration. Nye steder og nye lyde, andre dufte, smagsoplevelser og mennesker - nye oplevelser. Hun er charmerende og stilet, og en smule finurlig. Hun ved at god stil er både ubesværet og overraskende.

 

CULTURE pigen har sin egen frie tilgang til livet – og hun klæder sig som hun lever!